Playa Dorada ligt in het vakantiepark Marina d'Or. Het is een fantastisch familie resort aan het strand in Oropesa del Mar, aan de sinaasappelkust in Spanje.
Marina d'Or biedt een enorm scala aan mogelijkheden voor de beste familievakanties: accommodatie in hotels of appartementen, animatie, liveshows, acht recreatieparken waar het hele gezin van kan genieten, de grootste wetenschappelijke zeewater spa van Europa en een eindeloze lijst van beschikbare dienstverlening.
Het is de perfecte plek voor een zomervakantie en tevens  bijzonder geschikt om te overwinteren.

De appartementen worden op www.granfiestahomes.com te koop aangeboden. Op die site kunt u o.a. prijzen en rendementsprognoses bekijken.

Voor de brochure van Granfiesta Homes klik HIER

Playa Dorada

Playa Dorada is een appartementencomplex, gelegen aan een met palmen omzoomde wandelpromenade langs het strand  van Oropesa del Mar, de beste Spaanse vakantieplaats van 2015. 
Het bestaat uit 2- en 3 kamerappartementen van 70 m2, respectievelijk 82 m2, een balkon met een zitje en een schitterend zeezicht.
Ieder appartement heeft twee badkamers met douches, waarvan een met whirlpool en een met een ligbad. Ook is er Airco, Wifi, internationale tv-stations, een eigen parkeerplaats, een kinderspeelplaats, een receptie, een wasserette en een buitenzwembad.

Playa Dorada ligt aan de Costa Azahar

In alle rust uitgebreid ontbijten in de koelte op het terras. Kortom, heerlijk relaxen in een appartement aan de Costa Azahar (de sinaasappelkust), direct aan zee gelegen en met meer dan 300 dagen zon per jaar. In Playa Dorada wordt deze droom een realiteit.

2 kamer appartement

3 kamer appartement