De droom van iedere vakantieganger

Oropesa del Mar is een typisch mediterrane stad aan de Costa del Azahar. Het prachtige klimaat, de natuurlijke schoonheid en de rust van de fijne zandstranden en baaien, de moderne toeristische infrastructuur met tal van entertainmentmogelijkheden voor jong en oud, de jachthaven, de pittoreske oude stad, het nachtleven, dit is slechts een voorproefje van waar toeristen van kunnen genieten tijdens het verblijf in deze prachtige stad die is gegroeid uit een traditioneel vissersdorp.
Het Marina d’Or vakantieproject, het grootste in zijn soort in Spanje, heeft daar nog veel mogelijkheden aan toegevoegd, zoals wellness centra, zoutwater spa’s, recreatieparken voor jong en oud, sportfaciliteiten, waterparken, restaurants, etc.
 

 

Marina d’Or

Het gebouw Playa Dorada ligt in de vakantieplaats Marina d'Or in Oropesa del Mar. Het is er elke dag weer een feest. Er zijn 8 verschillende parken voor kinderen én tieners. Iedere dag wordt het moeilijk kiezen: één van de vele activiteiten of zandkastelen bouwen op het strand dat voor de deur ligt. Na het diner kunnen bezoekers met de kinderen naar de minidisco of ook zelf genieten van één van de shows.

Iedereen zal onder de indruk zijn van dit centrum dat alles omvat, zoals winkels, restaurants, waterpretparken, hotels en hostels voor alle smaken en budgetten.
In het hotel “Marina d’Or Balneario” bevindt zich de grootste zoutwater badgelegenheid van Europa, waar bezoekers menig uurtje door kunt brengen, maar in deze omgeving hoeft niemand niet lang te zoeken om nog andere badsensaties aan te treffen.

Bij het centrum van Marina dÓr begint het prachtige wandelpark met sculturen in de stijl van de beroemde Spaanse schilder Juan Miro. Dit park slingert zich naast de wandelboulevard in de richting van de appartementen van Paya Dorada.