Het Granfiesta Huis Oropesa

Het Granfiesta Huis Oropesa vormt de oplossing voor mensen die, om een prettige tijd te hebben of om gezondheidsredenen, in Spanje willen overwinteren maar die opzien tegen de taalbarrière en de moeilijkheden die dit geeft bij het leggen van contacten met anderen. Ook hoeven overwinteraars in het Granfiesta Huis geen zorgen te hebben over het ontbreken van Nederlandse tv-zenders en de onbekendheid met medische zorgorganisaties en andere instanties. 

Dergelijke zorgen zijn er niet wanneer u overwintert in het Granfiesta Huis met honderden andere Nederlanders, een Nederlandstalige helpdesk, internationale en Nederlandse tv-zenders en andere faciliteiten.
U kunt zich, op een steenworp afstand van het strand, genoeglijk vermaken in een behaaglijke temperatuur. De gure Nederlandse winter knaagt dan niet aan uw gezondheid. Steeds meer Nederlanders zien dat in. In badplaatsen als Benidorm begint het zelfs al te druk te worden.

Voor informatie over boekingen in het Granfiesta Huis klik HIER

 

 

Betaalbaar overwinteren

Oropesa del Mar, gelegen aan de sinaasappelbloesemkust, is een bekende zomervakantieplaats voor Spanjaarden, maar is nog relatief onbekend bij buitenlanders. Daarom heeft Granfiesta daar mogelijkheden gezocht (en gevonden) waar u nog betaalbaar kunt overwinteren.

Voor overwinteraars die 3 maanden boeken, zijn er aantrekkelijke kortingen op de huur, die op kunnen lopen tot liefst 25%.

Er zijn excursies naar steden als Valencia en Barcelona, maar ook naar veel dichterbij gelegen plaatsen en restaurants, pretparken, natuurgebieden en andere gelegenheden.
Beslist het proberen waard is o.a. restaurant Puerta del Sol aan het strand van La Concha in het centrum van Oropesa en de zoutwaterbaden in Marina d’Or.

 

Service

Het Granfiesta Huis bestaat uit tweehonderd twee- en drie-kamer appartementen in het gebouw Playa Dorada en het nabijgelegen gebouw Rafael Alberti. Alle appartementen hebben twee badkamers met douches, waarvan een met een whirlpool en een met een ligbad, en een balkon met een zitje en zeezicht.
Voor het gebouw loopt een wandelpromenade en een strook parkbegroeiing met mozaiekfiguren in de stijl van de Spaanse schilder Joan Miro. 

Het complex heeft een eigen zwembad. U kunt de helpdesk inschakelen wanneer u iets nodig hebt, u kunt er zelfs fietsen huren. In een vakantieplaats als Oropesa del Mar hoeft niemand zich te vervelen!

 

 

Excursies

Met honderden (overwegend) Nederlandse overwinteraars in het Granfiesta Huis is het betrekkelijk gemakkelijk voor Granfiesta  om vaak excursies te organiseren. Zo moet een bustocht voor een dagtrip naar het 350 kilometer verder gelegen Barcelona vele malen plaatsvinden om alle overwinteraars mee te kunnen nemen.
Hetzelfde geldt voor excursies naar het nabij gelegen Benicassim, de klassieke schoonheid van het nostalgische Castellon, de prachtige stad Valencia , de oude kasteelstad van de tempelridders Peniscola en andere bestemmingen zoals vermaakscentra en natuurparken.